Česta pitanja, nedoumice i odgovori zajedno sa pojašnjenjima

 

Da li mi ovaj preparat omogućava da prestanem da pušim?

NutriRette® nije zamena za nikotin, niti preparat za odvikavanje od pušenja. Prestanak pušenja je jedini način da potpuno zaštitite svoje zdravlje.

Ako ne, zašto da ga koristim?

Jedan deo štetnog delovanja pušenja moguće je ublažiti ili nadoknaditi čak i pre nego što osoba prestane da puši. NutriRette® efikasno nadoknađuje materije koje su životno važne a deficitarne su kod pušača, jer ih oni ili ne mogu nadomestiti redovnom ishranom ili ih zbog specifičnosti svog metabolizma, ubrzano gube.

Šta se u stvari nalazi u tim kapsulama?

NutriRette® sadrže materije koji su, naučno dokazano, deficitarne kod pušača a mogu se uzimati bez rizika ili lekarskog nadzora. Tu spadaju vitamini A, C, B, D grupe, folna kiselina, taurin i selenijum.

Kako sve to meni pomaže da prestanem da pušim?

Pomaže vam da počnete da mislite o svom zdravlju – a to je prvi korak ka odluci o prestanku pušenja. Tu odluku o prestanku pušenja moraćete da donesete sami. Ali kada sami budete doneli odluku o prestanku pušenja, vaš oporavak će biti znatno brži i sigurniji sa NutriRette® kapsulama. Prestanak pušenja je jedini način da potpuno zaštitite svoje zdravlje.

Vaša objašnjenja zvuče vešto, u čemu je trik?

Nema trika. NutriRette® su jedinstven preparat koji vam omogućava da DELUJETE ODMAH i počnete da radite za dobrobit svog zdravlja, nezavisno od vaše konačne odluke da prekinete pušenje. NutriRette® ne sprečavaju sve posledice pušenja, niti nadoknađuju sve elemente koji su, po našim saznanjima, u deficitu kod pušača. Nadoknada nekih od njih je vezana sa rizikom koji je veći od potencijalne koristi, te zbog toga nisu uključeni u ovaj preparat.

Čuo sam da nagli prestanak pušenja može da mi ugrozi zdravlje.

Svaka dodatna cigareta ugrožava život i zdravlje a nikako prestanak pušenja. Par sati nakon prestanka pušenja, neke od životnih funkcija polako počinju da se vraćaju u normalu. To je spor i dugotrajan proces u kome NutriRette® igraju veoma važnu ulogu u prvih dve nedelje nakon prestanka pušenja. Zdravstveni organi su odobrili upotrebu NutriRette® za vreme pušenja i dve nedelje nakon prestanka pušenja – nakon tog perioda, metabolizam vitamina i minerala kod bivših pušača se postepeno oporavlja, čime prestaje potreba za dodatnim unosom.

Mogu li da se predoziram sa ovim kapsulama i da mi se desi nešto loše?

NutriRette® kapsule su neškodljive i jednostavne za upotrebu. Preporučena doza je dve kapsule NutriRette® svakog dana do prestanka pušenja i dve nedelje nakon prestanka pušenja. Preporučena dnevna doza predstavlja pažljivo odmerenu količinu koja vam je potrebna da nadoknadite vitamine i minerale izgubljene u procesu pušenja.

Da li mogu da pijem alkohol dok uzimam ove kapsule?

Alkohol i duvan nisu na listi materija koje bi mi preporučili bilo kome. Oni koji koriste alkohol imaju još veću potrebu za vitaminima i mineralima iz NutriRette®.

Ima li štetnih posledica od uzimanja NutriRette® kapsula?

NutriRette® sadrže najkvalitetnije sastojke proizvedene u DSM Basel, Švajcarska. Finalna proizvodnja i kontrola kvaliteta svih proizvoda CHANGEpharmacauticals je na najvišem mogućem nivou. O tome svedoče sertifikati i stručna mišljenja vrhunskih autoriteta, uključujući Farmaceutski fakultet u Beogradu i Insitut za javno zdravlje Srbije. Svi sertifikati i informacije o kontroli kvaliteta su dostupni na našem sajtu. Mi smo posvećeni cilju da Vi od naših proizvoda možete imati samo koristi a ne štete po zdravlje.

Koliko dugo smem da ih uzimam?

Naša je preporuka da NutriRette® uzimate svakodnevno dok pušite i još dve nedelje nakon prestanka pušenja.

Redovno uzimam razne druge lekove – kako da znam smem li i ove da uzimam?

NutriRette® nisu lek, to je dodatak ishrani u vidu minerala i vitamina tako da nema prepreka za njihovo uzimanje i za vreme korišćenja lekova. O vašoj terapiji se uvek morate konsultovati sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Kada se vide prvi rezultati upotrebe NutriRette® kapsula?

NutriRette® ne samo da štite organizam od oksidativnog stresa, podstiču obnovu tkiva i sluznica, pomažu regulaciji rada nervnog sistema i održavanju ravnoteže vode i mineralnih soli u organizmu, čime se osnažuju mentalne i atletske sposobnosti. Efikasnom nadoknadom deficitarnih materija direktno se smanjuju štetni efekti pušenja po zdravlje, te popravlja opšte stanje organizma. Prve rezultate trebalo bi da osetite već nakon 7-10 dana od početka uzimanja preparata, na sluzokoži grla, ždrela i bronhija, osećaju smirenosti, višem nivou energije i mogućnosti da dišete punijim plućima.